22.2 C
Страдч
27.07.2024
Новини

Звідси так близько до Бога…

Звідси так близько до Бога…

Щороку 26 червня пливуть до підніжжя Страдецької гори людські потоки. Цьогоріч непередбачувані  епідеміологічні умови внесли поправки у всі сфери життя. Зважаючи на обставини сьогодення, вірні брали участь у Літургії на вулиці та духовно єдналися з усією християнською спільнотою онлайн завдяки трансляції Живого Телебачення.

Прощу очолив Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський. Йому співслужили на Божественній Літургії Преосвященний владика Миколай, єпарх Мельбурнський, Преосвященний владика Михаїл, єпископ Сокальсько-Жовківський, Преосвященний владика Петро, єпископ-помічник Сокальський, Преосвященний владика Володимир, єпископ-помічник Львівської Архиєпархії.

Парох Храму Успення Пресвятої Богородиці с.Страдч отець Іван Колтун вдячний Високопреосвященному владиці Ігорю, Преосвященним владикам, всечесним отцям, які звершували Божественну Літургію та уділяли вірним Тайну Сповіді. А також усім жертводавцям, хто допомагав організувати свято.

Не можемо до якогось часу традиційно велелюдно збиратись на молитву, але можемо діяти і молитись у наших  родинах, у місцях праці.

Споглядаючи життя Страдецьких блаженних, берімо собі за взірець їхні чесноти, проповідуймо своїм життям Євангельські правди. Тоді й будемо щораз до Бога.

Схожі публікації

Реколекції для духовенства Янівського та Новояворівського деканатів

stradch

Взяли участь у Всеукраїнському форумі соціального служіння

stradch

Запрошуємо до спільної молитви з Преосвященним Владикою Венедиктом

stradch
Завантаження ....