15 C
Страдч
27.04.2024
Будинок Паломника Новини

Зустріч з представниками гуманітарних, національних та міжнародних організацій

🌟 У четвер, 25 січня, у приміщенні районної державної адміністрації Яворова відбулась зустріч з представниками гуманітарних, національних та міжнародних організацій, які представили свою діяльність та плани підтримки громад у 2024 році.

🕊 Отець Петро Проців, представник Парафії Церкви Успення Пресвятої Богородиці села Страдч, поділився результатами досягнень Будинку Паломника у 2023 році та висловив плани на майбутнє.

📝 Плани на 2024 рік включають:

– Продовження надання притулку для внутрішньо-переміщених осіб. З початком війни, Будинок Паломника став притулком та духовним центром для українців, які залишили свої домівки через війну.

– Підтримка військовослужбовців та їхніх родин. Будинок Паломника продовжить надавати духовну та психологічну підтримку військовим та їхнім сім’ям.

– Розвиток програм для дітей та молоді. Планується активне залучення дітей та молоді до програм на території парафії, зокрема у Будинку Паломника.

– Організація культурно-просвітницьких заходів. Будинок Паломника планує підсилити культурні та просвітницькі заходи для підтримки духовного та культурного розвитку громади.

– Проведення майстер-класів. Планується організація різноманітних майстер-класів для розвитку творчості та спільноти серед дітей, дорослих та цілих.

– Вдосконалення швейної майстерні. Будинок Паломника планує покращити швейну майстерню, щоб надати більше можливостей для працівників та парафіян.

– Запуск курсів для внутрішньо-переміщених осіб.

– Надання духовної та психологічної підтримки для постраждалих від війни. Будинок Паломника зберігатиме свою роль у наданні духовної та психологічної допомоги всім, хто її потребує.

Схожі публікації

Запрошуєм 26 червня у Страдчі отримати ВІДПУСТ

stradch

На нічних чування в березні 2021р.Б. реколекційну наука давав о. Ігор Козанкевич

stradch

Львівська ОДА не надавала жодних дозволів щодо будівництва дороги та здійснення рубок лісу у Страдчі

stradch
Завантаження ....