15 C
Страдч
27.04.2024
  • Головна
  • Новини
  • День духовної віднови для родин загиблих Городоцької ОТГ
Новини Новини

День духовної віднови для родин загиблих Городоцької ОТГ

Цієї суботи, 10 лютого, у нас у Страдчі відбувся день духовної віднови для родин загиблих захисників із Городоцької ОТГ.

Супроводжували родини загиблих героїв отець Роман Іванців, адміністратор парафії Святого Духа м. Городок, та отець Степан Братців.

Розпочали духовну віднову участю у Божественній Літургії, яку очолив парох парафії Успення Пресвятої Богородиці с. Страдч – отець Іван Колтун. “Просимо у Бога спокою для душ померлих та сил для їхніх рідних не втратити Віру та залишитися з Богом” – сказав у своєму слові до присутніх родин загиблих захисників отець Іван.

Усі присутні мали нагоду приступити до Таїнства Покаяння.

Після Літургії було відслужено панахиду за загиблими.

Опісля була спільна Хресна Дорога і прочани мали можливість помолитися у печерах нашого давнього печерного монастиря та почути історію святині.

Далі зустріч продовжилася у Будинку Паломника, де родини загиблих героїв мали обід і після обіду духовними роздумами ділився з ними отець Ярослав Гусак, сотрудник парафії Успення Пресвятої Богородиці с. Страдч.

Також у Храмі Успення Пресвятої Богородиці було відслужено Молебень до Матері Божої Нерушимої Стіни і учасники молитовного дійства мали можливість діткнутися нашої чудотворної ікони Успення Пресвятої Богородиці, мощей блаженного Володимира Прийми, ікони з кров’ю блаженного отця Миколи Конрада, копії ікони Нерушимої Стіни та частички Чесного і Животворящого Хреста Господнього.

Невід’ємною частиною нашої сьогоднішньої зустрічі було також знайомство родичів загиблих захисників і захисниць із нашими психологами – пані Тетяною Сарат та пані Наталею Шмельовою.

Схиляємо голови перед матерями, батьками, дружинами, дітьми, сестрами і братами загиблих. Просимо у молитві благословення для них і перемоги для України.

#stradch#stradetskahora#страдч#колтуніван#героїневмирають#родинигероїв#БудинокПаломника

Схожі публікації

“Mary, did you know” відеокліп у давньому печерному монастирі Страдча

stradch

СПІЛЬНА ХРЕСНА ДОРОГА (ЗАПРОШУЄМО)

stradch

Подяка Premiere Urgence internationale

stradch
Завантаження ....