10.2 C
Страдч
26.04.2024
Новини

Веселі Канікули З Богом Страдч 2019

«Веселі канікули з Богом» – це можливість не лише розважитись, а й навчитись християнським цінностям. Вперше в нас на парафії Успення Пресвятої Богородиці з 1 по 6 липня 2019 р. відбувся табір «Веселі канікули з Богом». Впродовж тижня понад сорок дітей з різних сіл, селищ та міст весело та активно проводили свій час, а головне – корисно, здобули нових друзів і стали ближчими до Господа, збагатились новими знаннями про Десять Божих Заповідей. Програма табору була насиченою, цікавою та пізнавальною.
З дітками працювали дівчата-аніматори з церкви Петра і Павла м. Новояворівськ, які намагалися в духовно – розважальний спосіб цікаво провести цей наш тижневий табір. Християнський табір функціонував за власним розпорядком: кожен день розпочинався з Святої Літургії, а опісля проводилися пісні, банси та квести, катехизації, ігри, спортивні естафети.
Молитва, ігри, спортивні естафети, смачні спільні обіди на природі, нові знайомства та цікаві гуртки – все це стало частиною цьогорічного табору. Аніматори проводили для дітей різноманітні майстер класи, малювання та інше. Неабияк згуртував та здружив учасників табору щодня спільний похід на природу. Активні ігри на природі, готування їжі на вогні ще на довго залишаться у пам’яті наших діточок. А суботня «Велика гра», яка стала кінцевим днем табору, допомогла дітям згуртуватися та стати однією командою, яка швидко долати важкий шлях задля спільної мети.
Завершився табір смачним обідом – картопля і жарені ковбаски та врученням пам’ятних медалей усім хто брав участь і проводив спільно час протягом тижня.
Удосталь повеселившись, отримавши заслужені призи та настанови від керівників табору, зробивши пам’ятні спільні фото та відео, дітвора відтепер з радістю та нетерпінням очікує літа 2020 року, щоб знову однією великою Божою сімʼєю провести канікули з Богом.

Матеріал підготувала: Марта Гусак 

Схожі публікації

Страдч Нерушима Стіна (газета березень)№116/2021

stradch

Страдч Нерушима Стіна (газета березень)№104/2020

stradch

СЕЛО З ЛЕГЕНДИ

stradch
Завантаження ....