1.4 C
Страдч
19.04.2024
  • Головна
  • Новини
  • У храмі Успення Пресвятої Богородиці 14 березня відбулась зустріч спільнот Матерів в молитві Львівської Архиєпархії УГКЦ. Яку провадив о.Микола Білецький-духівник спільноти у Львівській Архиєпархії УГКЦ
Новини

У храмі Успення Пресвятої Богородиці 14 березня відбулась зустріч спільнот Матерів в молитві Львівської Архиєпархії УГКЦ. Яку провадив о.Микола Білецький-духівник спільноти у Львівській Архиєпархії УГКЦ

У храмі Успення Пресвятої Богородиці 14 березня відбулась зустріч спільнот Матерів в молитві Львівської Архиєпархії УГКЦ. Зустріч розпочалась спільною Божественною Літургією,опісля відбулась конференція,яку провадив о.Микола Білецький-духівник спільноти у Львівській Архиєпархії УГКЦ,який наголосив на важливості усвідомлення місця жінки-матері вдома та у спільноті Церкви.
Із пастирським словом до учасниць конференції звернувся парох, о.Іван Колтун,який через духовну науку прагнув донести,яке важливе місце в житті кожного християнина повинна займати молитва. Про важливість спільної материнської молитви,духовної підтримки наголосила п.Леся Ряба-модератор спільноти Львівської Архиєпархії УГКЦ. Долучилась до виступу провідниця спільноти храму Успення Пресвятої Богородиці Ошовська Мар’яна,розповівши про діяльність та Божий провід у житті кожної членкині спільноти,а також, п. Леся, провідниця спільноти смт. Шкло, свідчила про Божий супровід в її житті та силу материнської молитви.
Спільна Літургія,хресна дорога,конференція,щирі молитви,свідчення матерів,духовний спів,позитивні емоції-так молитовно пройшла духовна зустріч на Страдецькій Горі!

Схожі публікації

Розклад Богослужінь на храмовий празник Успення Пресвятої Богородиці

stradch

Про блаженного Миколу Конрада говорили у Філадельфії

stradch

Майстер-клас із розмальовування різдвяних пряників

stradch
Завантаження ....