6 C
Страдч
25.04.2024
Новини Свідчення людей

Свідчення. Стаття №8

«Слава Ісусу Христу!

Подія чудесного оздоровлення!

Я, Віра, проживаю у м. Львові, по вул. Науковій, маю моральний обов’язок донести до віруючих інформацію про неоціненний дар вилікування, який одержала від Господа Бога через заступництво Пресвятої, Пречистої, Всемилостивої, Всеблагої Матері Божої і Матері Нашої, Преблагословенної Діви Марії без особливих заслуг з моєї сторони.

Я переконана, що саме через Її заступництво отримала ласки і милості від Бога. У своїй щедрості Ісус Христос дав мені цей дарунок, хоча я безпосередньо на це й не заслужила.

У 2015році лікарі виявили у мене кисту лівого яйника. Я була приголомшена. Лікування не допомагало. Я поклала надію на Матінку Небесну. Дуже молилася, протягом 4 років приїжджала сюди у Страдч, у це Святе місце з’яви Богородиці, другий Люрд. Просила Її допомоги, віддала мою хворобу у Її Пресвяті руки. Щиро обіцяла Їй не гнівити Її і Її Божого Сина.

Часто сповідалася і приймала Святе Причастя з надією, вірою, хоча із певною тривогою. І була приголомшена, як і лікар, до якого я зверталася колись. Відбулось чудо: зникла киста. Я і лікар були вражені. Від щастя я довго плакала.

Дякую Тобі Боже, у Святій Трійці Єдиний, дякую Тобі Уселаскава Мати, що показали мені Ваше Милосердя, вилікувала мене».

Схожі публікації

Програма великопосних реколекцій у Єпархії Пресвятої Родини (Лондон)

stradch

Паломництво парафії села Дуліби

stradch

Виїзний вишкіл Української академії лідерства

stradch
Завантаження ....