1.9 C
Страдч
23.04.2024
Інформація Для прихожан Новини

Пожертва для “Дому Паломника”

Релігійна організаці “Місія” Відпустовий центр”Страдецька Гора” Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви

Пожертва Богові зі свого достатку є невід’ємним елементом у церковному житті та у справі власного спасіння. Щира жертовність ототожнюється із почуттям задоволення бо це справа, яка є Богом благословенна, адже жертвуючи на храм ми тим самим стаємо співучасниками розбудови Церкви Христвої і зокрема того храму у якому ми молимося та де ми жертвуємо.
Людина створена Богом на Його образ і подобу. Бог кличе її до спільноти любові з Собою. Бути перед лицем Господнім, жити в Його присутності – це покликання кожного з нас. «Отож, приступаймо з відвагою до престолу благодаті, щоб прийняти милість та для своєчасної допомоги знайти благодать» (Євр.4:16).
Тож дорогі відвідувач сайту якщо у Вас є така можливість Ви можете підтримати наш проект

Будівництво дому паломника

Страдч – молитовний куточок, куди приїжджають дуже багато людей. З Божого благословення у 2016 році ми розпочали будівництво відпустового центру, який надасть можливість створити кращі умови для паломників. Також у цьому центрі будуть кімнати, де наші паломники зможуть тимчасово зупинитися…
Особливу увагу плануємо приділити створенню належних умов для осіб з особливими потребами.
На даний час затверджено проект, підведено комунікації та зведено каркас будівлі. Попереду ще великий обсяг робіт. Оскільки зведення такого об’єкту вимагає значних коштів, потребуємо благочинної фінансової допомоги.
З цією метою у Храмі Успення Пресвятої Богородиці с.Страдч розпочато акцію «Цеголка». Придбавши нашу «Цеголку», Ви вносите свою лепту не лише у спорудження дому для паломників, а й стаєте причетним до поширення Божого Слова на землі та утвердження Христової Церкви. Бог бачить і винагороджує кожен акт людського милосердя…
«Воздавай Всевишньому згідно з його даром – щедро за твоїми власними статками; Господь бо тобі відплатить, поверне тобі всемеро». (Сирах 35, 9-10)
Нехай Господь винагородить сторицею кожного жертводавця!

Реквізити для благодійних внесків
РО МІСІЯ ВЦ СТРАДЕЦЬКА ГОРА ЛА УГКЦ
ЄДРПОУ/ДРФО 39900575,ПАТ КБ
“ПРИВАТБАНК”(код ЄДРПОУ 14360570,код
банку 325321) Розрахунковий рахунок: UA463052990000026009011004981, валюта
UAH(Українська гривня)

                                      
Для переказу вказувати – добровільна пожертва
Прохання при переведенні грошей вказувати Ваше імя і прізвище, щоб отці у Страдчі могли молитись за Вас і Вашу родину.
Дорогі жертводавці зверніть будь ласка Вашу увагу, на те що пожертвувані Вами кошти поверненню не підлягають! А також у разі збору більшої суми коштів, залишок від них буде витрачено на забезпечення функціонування Дому Паломника та розбудову Парафії Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ с.Страдч. 

Парафіяльний будинок(будинок паломника) в с.Страдч, вул. Страдецька Гора, 53 Яворівський р-н. Львівська обл.

Схожі публікації

Страдч Нерушима Стіна (газета грудень)№113/2020

stradch

Будівництво Дому Паломника у Страдчі

stradch

Розклад Богослужінь на січень 2020 р.Б.

stradch
Завантаження ....