10.3 C
Страдч
20.04.2024
  • Головна
  • Новини
  • IX Всеукраїнська медична проща до Страдчу «Моє милосердя змінює світ»
Новини

IX Всеукраїнська медична проща до Страдчу «Моє милосердя змінює світ»

IX Всеукраїнська медична проща до Страдчу «Моє милосердя змінює світ»

12 червня 2021 року відбулася IX Всеукраїнська медична проща до Страдчу «Моє милосердя змінює світ», яку організувала Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я.

Проща розпочалася зустріччю із парохом Страдчу о Іваном Колтуном, який розповів молільникам історію Страдецької гори. Опісля була звершена Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив Преосвященний владика Богдан, єпископ-помічник Стрийської єпархії.

Слова вдячності до медиків промовили с. Севастіяна (Карвацька), голова Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я, о. Тарас Гадомський, голова Комісії охорони здоров‘я Львівської Архиєпархії. Від імені лікарів зі словами подяки звернулась Марта Соколовська.

Відтак відбулося вручення нагород – грамот та іменних монет від мера Львова, грамот від Львівської обласної ради та пам‘ятних медалей Блаженного мученика Володимира (Прийми) для медиків та медичних капеланів. Після короткої перерви усі прочани вирушили на Хресну дорогу, також мали можливість відвідати Страдецької печери та звершити приватні моління.

Схожі публікації

Страдч Нерушима Стіна (газета лютий)№103/2020

stradch

ЗАПРОШУЄМО НА ПРОЩУ 26 червня 2021 року у с. Страдч відбудеться традиційна Всеукраїнська проща.

stradch

До Страдча завітав Владика Степан (Меньок)

stradch
Завантаження ....