15.6 C
Страдч
03.05.2024
Інформація Для прихожан Новини

Пожертва для “Дому Паломника”

Релігійна організаці “Місія” Відпустовий центр”Страдецька Гора” Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви

Пожертва Богові зі свого достатку є невід’ємним елементом у церковному житті та у справі власного спасіння. Щира жертовність ототожнюється із почуттям задоволення бо це справа, яка є Богом благословенна, адже жертвуючи на храм ми тим самим стаємо співучасниками розбудови Церкви Христвої і зокрема того храму у якому ми молимося та де ми жертвуємо.
Людина створена Богом на Його образ і подобу. Бог кличе її до спільноти любові з Собою. Бути перед лицем Господнім, жити в Його присутності – це покликання кожного з нас. «Отож, приступаймо з відвагою до престолу благодаті, щоб прийняти милість та для своєчасної допомоги знайти благодать» (Євр.4:16).
Тож дорогі відвідувач сайту якщо у Вас є така можливість Ви можете підтримати наш проект

Будівництво дому паломника

Страдч – молитовний куточок, куди приїжджають дуже багато людей. З Божого благословення у 2016 році ми розпочали будівництво відпустового центру, який надасть можливість створити кращі умови для паломників. Також у цьому центрі будуть кімнати, де наші паломники зможуть тимчасово зупинитися…
Особливу увагу плануємо приділити створенню належних умов для осіб з особливими потребами.
На даний час затверджено проект, підведено комунікації та зведено каркас будівлі. Попереду ще великий обсяг робіт. Оскільки зведення такого об’єкту вимагає значних коштів, потребуємо благочинної фінансової допомоги.
З цією метою у Храмі Успення Пресвятої Богородиці с.Страдч розпочато акцію «Цеголка». Придбавши нашу «Цеголку», Ви вносите свою лепту не лише у спорудження дому для паломників, а й стаєте причетним до поширення Божого Слова на землі та утвердження Христової Церкви. Бог бачить і винагороджує кожен акт людського милосердя…
«Воздавай Всевишньому згідно з його даром – щедро за твоїми власними статками; Господь бо тобі відплатить, поверне тобі всемеро». (Сирах 35, 9-10)
Нехай Господь винагородить сторицею кожного жертводавця!

Реквізити для благодійних внесків
РО МІСІЯ ВЦ СТРАДЕЦЬКА ГОРА ЛА УГКЦ
ЄДРПОУ/ДРФО 39900575,ПАТ КБ
“ПРИВАТБАНК”(код ЄДРПОУ 14360570,код
банку 325321) Розрахунковий рахунок: UA463052990000026009011004981, валюта
UAH(Українська гривня)

                                      
Для переказу вказувати – добровільна пожертва
Прохання при переведенні грошей вказувати Ваше імя і прізвище, щоб отці у Страдчі могли молитись за Вас і Вашу родину.
Дорогі жертводавці зверніть будь ласка Вашу увагу, на те що пожертвувані Вами кошти поверненню не підлягають! А також у разі збору більшої суми коштів, залишок від них буде витрачено на забезпечення функціонування Дому Паломника та розбудову Парафії Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ с.Страдч. 

Парафіяльний будинок(будинок паломника) в с.Страдч, вул. Страдецька Гора, 53 Яворівський р-н. Львівська обл.

Схожі публікації

Печерний монастир

stradch

Розклад Богослужінь на Страсний тиждень та Свято Воскресіння Гніх

stradch

Парафіяльна спільнота УГКЦ с. Страдч молитовно вшанувала пам’ять героїв Небесної Сотні

stradch
Завантаження ....